Vols saber saber qui és Roger Argemí?

a Persones Extraordinàries

Aquest cantant igualadí està triomfant a Spotify

En Roger Argemí

Roger Argemí és un cantautor d’Igualada, de 21 anys, que ha triomfat a Spotify amb el tema Can I call you home, que canta amb el guanyador d’Eurovisió Måns Zelmerlöw. Actualment aquesta cançó ja suma 798.016 escoltes a la plataforma.

Els temes de Roger Argemí són de música pop amb tocs d’R&B. El passat 27 de setembre va llançar el disc titulat Gravetat, que inclou 10 cançons compostes i interpretades per ell mateix. En aquest nou àlbum, canta una altra cançó en duet amb Manu Guix, La Mala Sort.

Nom: Xavi Lanero Email: xavierlanero@badalones.com Descripcio: Em dic Xavi Lanero, tinc 14 anys i visc al Carrer Maria Auxiliadora a Badalona. Despres del cole faig futbol i magrada molt els videojocs i el manga. No m’agrada llegir libres numes magrada els comics i el manga. El meu insta es @xavilp14

El més recent de

Anar a dalt