Sheldon amb els seus germans i els seus pares

D’una sèrie neix una altra

a Opinem/Tema del mes

Analitzem Young Sheldon, l'”spin-off” de la famosa sèrie The Big Bang Theory

Després d’acabar la famosa sèrie The Big Bang Theory, els mateixos creadors van fer un spin-off sobre la vida de Sheldon Cooper. Avui analitzem la sèrie Young Sheldon -o El Joven Sheldon-:

FITXA TÈCNICA:

Young Sheldon és una sitcom dels Estats UnitsCreadors: Chuck Lorre i Steven Molaro

Temporades: 3 temporades, cada dijous a Movistar+ s’estrena un episodi nou. 

Actors i actrius: 
Iain Armitage com Sheldon Cooper (nen)
Lance Barber com George Cooper (pare)
Montana Jordan com Georgie Cooper (fill)
Raegan Revord com Missy Cooper
Annie Potts como Connie Tucker
Jim Parsons com la veu de Sheldon Cooper (adult)

Basada en: 
The Big Bang Theory, una sitcom sobre en Leonard i en Sheldon, dos físics que comparteixen apartament a Pasadena (California). Narra les seves vides des que la seva nova veïna Penny es muda al pis de davant i també sobre els seus amics: Howard, Raj, Bernadette y Amy.  

SINOPSI

Young Sheldon -o El Joven Sheldon– és una serie de Movistar+ basada en la vida de Sheldon Cooper, un dels protagonistes de The Big Bang Theory, i els seus germans (Missy i Georgy), els seus pares i la seva “Meemaw”, la seva àvia. L’acció transcorre a Texas, quan amb onze anys comença l’institut i algunes classes d’universitat amb el professor John Sturgis.

Creiem que la sèrie està molt ben feta perquè expliquen moltes coses que després surten a The Big Bang Theory, com per exemple perquè li agraden tant els còmics o com va conèixer al seu amic Tam. A més també ens agrada perquè no només expliquen la vida del Sheldon, sinó també la dels seus germans, els seus pares i els seus avis i a vegades fins i tot la dels seus veïns i amics.

Els nostres personatges preferits són en Sheldon, perquè les seves rareses el fan molt especial i la Connie Tucker, l’àvia del Sheldon, perquè és molt divertida i fa moltes bromes.

Em dic Lidia Sánchez i tinc 13 anys. Visc a Badalona i tinc una germana que es diu Adriana, que té 10 anys. M’agrada dibuixar, llegir, pintar, viatjar i veure pel·lícules. El meu gmail és lidiasanchez@badalones.com.

El més recent de

Anar a dalt