La versió real de Mulan arriba als cines al juliol

a Actualitat/Cultura

La pel·lícula es presentava el 27 de març, però l’esclat de la pandèmia va ajornar l’estrena. Finalment, la podrem gaudir als cinemes a partir del 24 de juliol

Mulan torna i ho farà amb una nova versió d’ella mateixa

Mulan està de tornada. L’estrena de la pel·lícula, en la seva nova versió realista amb actors i actrius de carn i ossos, estava prevista pel passat 27 de març. Però l’esclat de la pandèmia pel Covid-19 va obligar a ajornar-la. Ara ja coneixem la nova data: estarà als cinemes espanyols el 24 de juliol.

La pel·lícula és una adaptació en accions reals de la pel·lícula animada de Disney de 1998, que a la vegada és una adaptació d’una llegenda xinesa anomenada Hua Mulan.

La Mulan és una jove xinesa, filla única de la família Fa, que decideix allistar-se en l’exèrcit imperial per així evitar que ho hagi de fer el seu pare. Quan l’emissari imperial porta a terme l’acció, Mulan es fa passar per un noi i se sotmetrà a un dur entrenament per a fer-se mereixedora de la confiança de la resta de l’equip.

Mulan ja era una pel·lícula animada de Disney dirigida per Tony Bancroft i Barry Cook. Ara, i després d’anys planificant el rodatge, Disney ha fet un remake dirigit per Niki Caro de la pel·lícula amb algunes modificacions. La nova adaptació, per exemple, anirà destinada a majors de 13 anys, ja que pot haver-hi algunes escenes violentes.

Al principi, els personatges del guió original no eren xinesos. I Mulan, la protagonista, no s’assemblava gaire, però Disney es va comprometre a que tots els actors serien  xinesos en el nou guió que estaven escrivint. Van començar-la a gravar el 13 d’agost del 2018, en escenaris repartits entre la Xina i Nova Zelanda.

Es rumorejava que a la nova adaptació no sortiria el petit drac Mushu, però un dels últims pòsters que han tret confirma la seva aparició. Una altra novetat serà la introducció d’un nou personatge malvat, la Xianniang, que donarà vida a una poderosa maga.

També es diu que a la nova pel·lícula no hi hauran cançons i que aquests temes musicals seran incorporats en versió instrumental.

Em dic Enara Garcia i tinc 14 anys. El meu aniversari és el 14 de febrer. Com a extraescolars estudio anglès i faig gimnàstica artística. Entreno al Club la Mina Gervasio Deferr. Visc a Badalona, i tinc un gat M’encanta llegir, jugar a videojocs i mirar anime.

El més recent de

Anar a dalt