Un peculiar final de curs

a Opinem

El confinament ha marcat la darrera part del curs. I això ens aporta algunes lliçons

Aquest final de curs ha estat prou peculiar. Tant alumnes com professors hem treballat d’una forma molt diferent a la que estem acostumats.

Confinats, ens hem adonat de quant ens agrada anar al col·legi, quant ens agrada la normalitat. Quan van anunciar que estaríem uns dies confinats, molts van pensar que tindríem unes vacances inesperades. Però hem seguit treballant. I de valent.

La vegetació s’ha de preservar i la nostra falta d’activitat afavoreix la vida de les plantes

Aquest últim trimestre ha estat diferent, però ens ha fet créixer a tots. Perquè ens hem adonat de què el planeta està molt bé quan desapareixem, que el món segueix sense nosaltres i que no està aquí per a nosaltres. Ens hem adonat del mal que li fem al planeta constantment. Hem vist amb els nostres ulls allò que alguns deien, però als qui no es feia cas, perquè és més còmode no enfrontar-nos al canvi.

Durant aquest confinament hem vist allò que mai haguéssim imaginat: animals passejant per carrers buits. Aquest confinament ens ha canviat, esperem que hagi estat a millor.

Hola, sóc l’Ariadna, tinc 13 anys i vaig a segon d’ESO al “Col·legi Badalonès”. M’agrada molt llegir i escriure i el meu somni és publicar un llibre d’èxit. Nedo en el “Club Natació Badalona” i m’agrada molt el meu equip ja que són tots molt amables.

El més recent de

Anar a dalt