Les bessones Martina i Alèxia Domínguez, campiones de Catalunya de fitkid

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Les noies de Badalona queden primeres al campionat de Catalunya fent el seu primer duo i passen al d’Espanya

La Martina i l’Alèxia Domínguez són dues bessones que, en condicions normals, després del col·legi, els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, van al fitkid a ballar i fer acrobàcies. Són campiones de Catalunya i el campionat d’Espanya haurà d’esperar a causa de la pandèmia. Avui les entrevistem per a saber més sobre elles i el seu esport.

Badalonès Report – Des de quan feu fitkid?

Martina i Alèxia: Portem des de P3 fent fitkid. Vam començar només per a fer un festival final i, més tard, ens van dir d’anar a competició.

BR – Com us heu sentit assajant el vostre primer duo?

M i A: Al principi, quan entrenàvem, dèiem que no en voldríem fer cap, perquè fiquen molta canya. Però després de participar al campionat, haver guanyat, i tenir l’oportunitat d’anar al d’Espanya (quan sigui) ens agradaria repetir-ho.

BR – L’any que ve us agradaria més fer individual?

M i A: No, el duo ens agrada més perquè sinó hauríem de competir una contra l’altra. Amb el duo ens ho passem millor ballant i no passes tanta vergonya, perquè no estàs sola.

BR – Com vau reaccionar al veure que havíeu guanyat?

M i A: Ens vam ficar molt contentes, perquè ens havíem esforçat molt en aconseguir-ho i vam veure que entrenar i practicar molt, servia d’alguna cosa.

BR – Creieu que podreu pujar al pòdium al campionat d’Espanya, quan es pugui celebrar?

M i A: Creiem que si ens esforcem més i millorem algunes coses, pot ser. Però no hi ha res segur, perquè hi ha moltes més persones que al de Catalunya.

BR – A part de fitkid, feu alguna altra extraescolar?

M i A: Sí, també toquem el piano els dimarts i els dijous. A piano portem dos anys i cada any fem un concert.

Hola hem dic Alba Jordina Domínguez Reverte, vaig al col·legi badalonès, y visc a Badalona. En el meu temps lliure m’agrada jugar a baàsquet en el círcol. A part m’agrada fer manualitats, i ballar. Sobre el periodisme m’interessa més la part de ciencia . Mi Instagram: @albi_joe

El més recent de

Anar a dalt