La vida d’un estudiant durant el confinament

a Opinem

Com treballem els alumnes durant la pandèmia?

Des del meu punt de vista, crec que cada persona es planifica com vol i ha decidit encarar el confinament d’una manera o altra. Per exemple, jo, simplement em faig un horari amb cada feina que he d’entregar, la durada que té una entrega i tot el que ens fan fer els professors.

Per la meva part, certament estic molt agraïda de que les classes segueixin, encara que no siguin presencials. Està sent difícil de portar a terme tant pels alumnes com per als professors. Tothom fa el que pot per a portar la situació el millor que pot.

Hola, em dic Maria Vinardell Bravo, tinc 13 anys, m'agrada molt Melendi, els actors dels 80 com Patrick Swayze, John Travolta. A part dibuixo i dissenyo. Visc amb la meva familia i tinc un conill. El meu Instagram principal és @maria_vinardell per si em voleu seguir

El més recent de

Anar a dalt