La millor repostera de la classe

/
36 views

Descobreix el postre estrella de la Carla

La Carla Moral de Badalona, la nostra directora de la revista, afirma ser la millor pastissera de la classe, fa un plats boníssims i està informada sobre el que passa al món de la cuina i per aquest motiu li fem una entrevista a la seva aula.

Quan vas començar a cuinar? I per què? Vaig començar a cuinar fa 2,3 anys aprox. primer feia plats salats, perquè el meu pare és cuiner i m’ ensenyava, i ja fa 1 any i mig que faig postres.

Quin és el teu plat estrella? Desde fa un any e meu plat estrella el pastís de carbassa i fruits secs ja que és una recepta més elaborada i més entretinguda.

Com el fas? Tens algun truc? No, només  mesuro tot molt bé i segueixo els passos de la recepta per no equivocarme.

Quin és el plat que et surt pitjor? Les galetes, perquè em surten molt dures o molt toves.

Que penses sobre els concursos de cuina a la tele? Que està tot pensat, per entretenir al públic i ensenyar receptes noves.

Penses que els restaurants han millorat després de la pandemia? Jo crec que si pel fet de que en cuarentena, han tingut temps de practicar i de crear plats i receptes noves.

Tu obriries un restaurant si s’aproxima un nou virus? No, perque si hi hagués un nou virus hauria de tancar i no agafaria fama.

Tens alguna red social amb la qual ensenyes les teves receptes? Si, fa poc m’he fet una conta d’ instagram que es: @lasrecetasdecarla. SEGUIU-ME!!!!

Laura Àlvarez i Daniela Valls.

Redactors juniors

El més recent