Oriol Barros: “Guanyar va ser un moment inolvidable”

/
117 views

L’Oriol Barros té 13 anys i li encanta jugar a bàsquet. A l’any 2018, el seu equip i ell van ser campions de Catalunya. Va guanyar amb l’equipo “Torrot Maresme”, que ara ha canviat de nom a “Maresme Boet Tres Viles”.

Com et vas sentir quan vas guanyar?

Vaig sentir que tota la feina que haviem fet i tots els entrenaments havien valgut la pena i unes pessigolles a la panxa de lo nerviós que estava, encara que també estava molt content i orgullós del meu equip i del nostre treball.

Vau entrenar molt per jugar?

Si, vam treballar molt dur i vam entrenar moltes hores setmanals per poder donar el màxim possible de nosaltres.

A on es va disputar el campionat?

El campionat es va disputar a Vic i vam jugar un total de tres partits als campionats i tres més per classificar-nos.

Contra quins equips vau jugar?

El primers partits van ser els rivals més fàcils, ja que els vam guanyar per 50 punts. Després, els últims partits, van ser contra “La Penya” i els vam guanyar per 24 punts. Aquest últim va ser un dels millors partits de la meva vida!

Marc Fernández i Nadia Lozano

Redactors juniors

,

El més recent