TikTok impacta als adolecents

47 views

TikTok, la xarxa social de moda que triomfa entre els adolescents

Les xarxes socials són addictives, com ja sabem, per això molts adolescents no estudien i es passen les hores i fins i tot els dies sencers enganxats, sobretot a TikTok, és la xarxa que està més de moda actualment entre els adolescents, si tens seguidors i “likes”, això depèn molt de tu.

Aquesta xarxa social prové d’Àsia, i consisteix en compartir vídeos musicals curts, normalment de 15 segons. El nom original de l’aplicació és Douyin que significa “sacsejar la música” en xinès. Abans es deia Musical.ly, però l’any 2018 va canviar de nom. Ha conseguit superar a Facebook, Instagram, YouTube i Snapchat en nombre de descàrregues.

La temàtica de TikTok, és a dir, el que està de moda, pot canviar cada dia, un dia es pot posar de moda fer un ball i un altre utilitzar un àudio i fer el “trend” que s’ha de fer amb aquest àudio. Hi ha diferents tipus de comptes, hi ha molta diversitat, com per exemple manualitats, balls, comèdia, etc.

A aquesta plataforma hi ha “tiktokers”, que és gent molt popular a TikTok i que té molts de seguidors, com per exemple Charli D’Amelio, que és la noia que té més seguidors de tot TikTok, la seva germana Dixie D’Amelio, Addison Rae, Avani Gregg, etc.

A TikTok hi ha dues seccions, que són “siguiendo”, que és on et surten els TikToks de la gent que segueixes, i “para ti”, que és la part on et surten TikToks de molts comptes que es basen en els teus gustos i en el que més mires, i gràcies a aquesta part pots fer-te viral a aquesta plataforma.

Irune Roca i Meritxell Navarro

Redactors juniors

,

El més recent