Un canvi de vida

/
80 views

Entrevistem a la Noa Cristóbal, alumna de 2n d’ESO de l’escola que ha viscut durant molt de temps a Alaska. Volem saber com ha sigut la seva experència i les diferencies i canvis que ha vist respecte la vida aquí.

Quan vas anar a viure a Alaska?

Als quatre anys d’edat.

Perquè vau anar a viure a Alaska?

Per la feina del meu pare.

Quins canvis i diferències vas notar respecte a la teva vida aquí?

La manera de fer les coses, parlar, les tradicions són diferents i això es va notar bastant quan vaig arribar.

Hi ha molta diferencia entre l’estil de vida d’Alaska i Espanya ?

Sí, perquè allà sempre fa molt de fred i hem d’anar abrigats, també hi ha la diferencia en que allà l’escola estava molt lluny i s’havia d’anar en autobús perquè tot era rural i era l’escola que teniem més a prop.

Ens pots explicar alguna anècdota sorprenent?

Un dia vaig anar a la muntanya amb els meus pares i germans i anavam en cotxe. Estavem al mig de la carretera i vam veure un os bru pujant la carretera. Es va acostar al nostre cotxe pel cantó i jo tenia la finestra oberta i quan va passar pel meu costat li vaig tocar el pèl.

Perquè vau tornar a Badalona ?

Per motius de feina de la mare.

Et va costar deixar els amics que havies fet allà?

Sí, moltíssim. Vaig estar trista durant un temps, però després ja vaig fer grans amics aquí i estic molt contenta amb ells.

Prefereixes la vida d’aquí o d’Alaska ?

Sincerament, no ho sé. Cadascuna té el seu toc interesant i això m’encanta.

Com és la gent d’Alaska, el seu caràcter, pensament i maneres de veure el món?

En general, la gent és més grollera i egoista, però sempre, hi ha tot tipus d’excepcionsuuc

Si et donguessin la oportunitat tornaries a viure a Alaska?

No ho sé, seria molt que pensar!

Rosó Salas, Alba García, Laya Hernández, Manuela Montero

Redactors juniors

, , ,

El més recent