Drill, el nou gènere musical de moda

41 views

Aquest estil musical es va posar de moda en aquest 2020 i marca la diferència

El nou gènere que s’ha posat de moda aquest 2020 s’anomena drill, que és com es diu en angles. La traducció al català seria “perforar”. Aquest gènere musical és violent i ràpid, i generalment parla del carrer i les vivències que han tingut els protagonistes de les cançons. Els cantants més famosos d’aquest estil a Espanya són: Morad, Beny jr, Patron970, Skinny Flex i Blessed Boy, o d’altres menys coneguts com Majin2m, Aiman jr o Quing.

Morad és un dels cantants més escoltats del 2020, és un noi de 21 anys d’origen marroquí que viu a Barcelona al barri de la Florida, és també conegut perquè en les seves cançons menciona molt el seu barri i una de les seves cançons més conegudes es BOBO, que us posem a continuació:

Aiman jr és un cantant de 17 anys d’origen marroquí, que ara viu a Bilbao. A les seves cançons parla majoritàriament dels problemes que ha tingut amb la policia i com s’ha hagut de guanyar la vida ell sol. La seva cançó més coneguda és Fresh Morocco, us la posem a continuació:

El drill és el gènere del moment i com veiem cada vegada l’estan escoltant més gent i s’estan sumant més joves cantant les seves vivències.

Didac Leon

Redactors juniors

El més recent