Barcelona 24h: Tot serà possible en aquesta ciutat

//
11 views

Aquesta obra es va interpretar el dia 16 de desembre de 2020 al teatre Gaudí de Barcelona. Vam anar a veure-la 9 reporters viatgers de la revista. Els actors que participen Laia Fontàn, Jaume Casals, Anna Piqué i Àlex Sanz.

Segueix la vida de 4 joves que es creuaran, s’enfrontaran i s’enamoraran a la ciutat de Barcelona. Una fotògrafa que ho ha deixat amb la seva parella coincideix amb l’Apolo, un noi romàntic obsessionat amb les pel·lícules del Hugh Grant. Una fatxenda de Sarrià decideix independitzar-se i buscar pis per sota de la Diagonal, mentre un noi ambiciós que només pensa en el treball decideix fer una pausa per a comprar un Kinder Bueno al Supermercat “Barcelona 24H” de sota l’oficina.

Cap d’ells pot imaginar-se que, encara que sigui d’una manera inesperada, tot serà possible en aquesta ciutat.

Aquesta obra representa de manera perfecta la vida en Barcelona de veritat, no hi ha cap mena de “fantasia”. Explica la vida d’uns personatges que són un molt bon exemple dels joves de Barcelona avui en dia. L’obra va resultar molt entretinguda i interessant. És una bona obra, la recomanem sobretot als joves, ja que representa algunes de les possibles situacions que els joves podem patir al futur.

Sara Vinas, Júlia Carrasco, Júlia Font, Adrián Vargas, Manuela Montero

Redactors juniors

, , , ,

El més recent