La nostra opinió sobre la saga de Harry Potter

/
19 views

El 1997 es va publicar la primera part de la saga de Harry Potter, avui aquesta història té milers de seguidors a tot el món.

J.K Rowling va gaudir d’escriure històries fantàstiques des que era petita, quan li relatava a la seva germana els seus mons imaginaris. En març del 1994 va sofrir de depressió clínica i va plantejar-se suïcidar-se però la seva filla li va donar forces per seguir a davant. Amb la seva enfarmetat va donar de creació “los dementores” en el tercer llibre.

En Hogwarts hi ha quatre casas: Griffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin , hi ha un cap a cada casa: en Griffindor esta Minerva McGonagall, en Hufflepuff està Pomona Sprout, en Ravenclaw està Filius Flitwick, en Slytherin està Severus Snape i el director és Albus Dumbledore.

El típic esport es diu Quidditch: és un esport on dos equips de set jugadors muntats en escombres màgiques juguen en un camp de la mida d’una pista d’hoquei i té 3 cercles de diferents alçades a cada costat de camp té tres pilotes: Quaffle que l’agafa caçador, Bludger: colpejador i snitch: buscador

Les assignatures de Hogwarts són: Astronomia que li dóna l’Aurora Sinistria, Encantaments que li dóna el cap del Ravenclaw, Defensa contra les forces del mal no han tingut un professor fitxe, Forces del mal que li dóna Amycus Carrow, Vol (solament el primer any)que li dóna Ronalda Hooch, Herboleria que li dóna la cap de Hufflepuff, Història de la màgia és un fantasma que es diu Cuthbert Binns, Pocions que li dóna Severus Snape, Transformació que li dóna el cap de Griffindor.

Els protagonista són el trio d’or que està compost per Harry Potter per Daniel Radcliffe, Hermione Granger per Emma Watson, Ron Weasley per Rupert Grint.

Els nostres Personatges preferits són: Montse: Draco Malfoy, Celia: Cedric Diggory

Aquí us deixem el tràiler d’una pel·lícula que més ens han agradat és:

Aquí us deixem el tràiler de la pel·lícula que menys ens han agradat:

Celia Calvo, Montse Molina

Redactors juniors

El més recent