Barcelona 24h, un musical fenomenal

/
36 views

Al Teatre Gaudí de Barcelona, s’ha estrenat l’obra de teatre Barcelona 24h, de la companyia productora “Suerte En Mi Vida”. En aquesta obra 4 joves normals i corrents que viuen a Barcelona es fan amics. La Carla i l’Àlex (al centre de la imatge) s’enamoren, i a en Mario i a la Júlia (a esquerra i a dreta) els hi passa el mateix.

En aquesta obra participen el actors catalans Laia Fontàn, Jaume Casals, Anna Piqué i Àlex Sanz, que també han participat en series com “Les de l’Hoquei” (Laia), “La Riera” (Jaume), o obres com “La casa de Bernanda Alba” (Anna) i “El Despertar de la Primavera” (Àlex). El director és Marc Flynn.

L’obra barreja escenes musicals amb escenes de diàleg on succeixen diferents coses als protagonistes de l’obra, sempre relacionades amb les relacions entre els quatre personatjes. L’obra ens presenta 2 parelles de joves que es coneixen en diferents contextos de la ciutat catalana, i durant l’obra van succeint diferents fets que fan que la seva relació millori o empitjori.

En la nostra opinió creiem que va ser una obra molt emotiva, bonica i intensa per les relacions que estableixen els joves, però alhora trista perque és de gènere dramàtic juvenil. Es tracta d’un musical on hi ha música en directe i les escenes es desenvolupen sempre amb alguna cançó de fons. A part, creiem també que com els protagonistes son joves, els adolescents poden entendre molt bé l’obra, ja que està més al seu abast.

Per tot aixó i moltes més raons, recomenem moltíssim l’obra i esperem que tots la veieu.

Feta per Carla Moral i Pol Moreno.

Redactors juniors

,

El més recent

Relat en xarxa

Podeu llegir el relat complet a RED Report. Una… Dues… Tres voltes. L’Umi va agafar la