Wattpad, una nova forma de llegir

/
57 views

Llegir cada vegada és més fàcil i a la disposició de tothom, ara amb aplicacions com Wattpad

Wattpad és l’aplicació de moda entre tots els adolescents. És tan fàcil com descarregar-se una aplicació al mòvil i ja tindràs milers de llibres a la teva disposició de manera gratuita. Aquests llibres els pot escriure qualsevol i algunes d’aquestes històries son certificades per l’aplicació. Molts llibres que coneixem ara, com After, son escrits a Wattpad i presentats a editorials per publicar-los en físic.

L’aplicació va ser llençada a desembre de 2006 per  Allen Lau, Ivan Yuen. Actualment, conta amb més de 80 milions d’usuaris i esta disponible en molts idiomes. La historia “Mi amor de Wattpad” d’Ariana Godoy té el premi a la història amb més lectures, encara que ara altres lectures la han superat, com per exemple “A través de mi ventana” de la mateixa autora. Una altre autora molt coneguda en castellà és Alex Ramírez, amb llibres com “Perfectos Mentirosos“, que és més de misteri.

En la nostra opinió, és una bona oportunitat per començar a llegir més, ja que tens llibres de tots els generes literaris de manera gratuïta. Aquestes històries poden ser escrites per qualsevol persona, osigui que molt de compte amb el que llegiu, recomanem llegir només autors i autores certificats per l’aplicació! Si ens asegurem de que la nostre lectura és segura, podem gaudir d’un llibre que pot ser publicat de manera totalment gratuïta, encara que també hi ha històries pagades.

Laia Malagón, Oriol Muñoz, Irune Roca, Nadia Lozano

Redactors juniors

, , ,

El més recent