Com serà aquest Sant Jordi al Badalonès?

70 views

S’acosta la diada de sant Jordi i ens preguntem si serà igual als últims anys i també si la podrem celebrar.

Per començar, cal recordar-se que els anys anteriors fabricàvem objectes com rosetes solidàries o punts de llibres i més tard els veníem. Els diners recaptats els donàvem a una ONG prèviament escollida per votació. Les diferents ONG venien a visitar-nos a l’escola per explicar-nos quins eren els seus objectius. També fèiem un concurs on participaven tots els alumnes del col·legi amb poemes, històries i contes.

Aquest curs, però, serà diferent. En lloc que les ONG ens vinguin a visitar, l’escola ja ha triat una ONG que té com a objectiu que els nens puguin tenir una educació digna, l’Ateneu Sant Roc. La tria d’aquesta ONG ha sigut en base de les directrius marcades pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), ja que tenen l’objectiu de “garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom”.

Ara bé, on es poden comprar els objectes? Les rosetes, emblema de la Lluita Adolescent per la Pau (LLAP), els punts de llibre, les xapes, les mascaretes i altres elements.

A part d’això, també es celebrarà el típic concurs organitzat per l’AMPA amb la col·laboració del seminari de llengua catalana i castellana. Les normes bàsiques són: tema lliure, la data límit és el 16 d’abril, l’extensió no podrà ser més llarga que tres folis Dn4 només per una cara, la lletra ha de ser Arial 12 i el màxim de línies per full és de 35, se n’han de lliurar 3 còpies, has de posar el curs i la llengua en l’exterior del sobre que lliuris, no pots repetir la mateixa narració, però en diferents llengües, els treballs es lliuraran als professors Marc Puerta i Cristina Mansilla (1r-2n ESO), Francesc Ferraz (3r-4t ESO) , Blanca Bravo (1r-2n Batxillerat) i Ana Fernandez (Cicles Formatius). El jurat està format pels membres de l’AMPA, professorat i alumnes, la decisió del jurat es revela el 23 d’Abril.

Hi ha tres premis per grup. Si voleu més informació sobre els premis:

captura de pantalla de clickedu
captura de pantalla de clickedu
captura de pantalla de clickedu

Esperem que us hagi servit aquesta informació i bona sort si us apunteu al concurs!

Laura Ponsirenas, Blanca Faulí, Laia Montero i Carla Forcadell

Redactors juniors

El més recent