Coneixem als protagonistes de Merlí a La Quedada

68 views

Els reporters i reporteres RED assistim a La Quedada de Merlí Sapere Aude amb els seus actors: Clàudia Vega (Oti) i Martí Atanance (Arnau)

El passat dijous 29 d’abril, alumnes del Col·legi Badalonès van assistir a la quedada organitzada per Junior Report RED amb dos dels actors de la famosa sèrie catalana, Merlí Sapere Aude, un spin-off de la sèrie Merlí.

Claudia Vega (Oti) i Martí Atance (Arnau), actors de la sèrie, van ser entrevistats per petits grups de redactors de les revistes escolars RED. Per les mesures de seguretat derivades per la COVID-19, el nombre d’alumnes que van poder assistir a l’acte va ser d’uns 5-6 alumnes per escola. La quedada va durar aproximadament hora i mitja, en la qual els actors van parlar sobre les seves experiències, van donar consells i van contestar a les preguntes dels redactors de manera sincera i oberta al públic. Algunes d’aquestes preguntes tenien a veure amb la sèrie i d’altres van ser més personals.

La mateixa xarxa social de l’escola @cbadalones, va fer pública la nostra visita a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, juntament amb les altres escoles convidades a la trobada: Quatre Cantons Report, STM Report, Projecte Report, Creixent Terrassa Report, Fedac Horta Report, Dada Report, Fedac Sant Andreu Report, Pia Santa Anna Report, Lestonnac BCN Report, Maristes Champagnat Report. El nostre canal d’Instagram, @badalonesreport també es va fer ressò de la quedada.

Durant el nostre torn de preguntes, vam preguntar als actors de la coneguda sèrie què li dirien als seus personatges si els tinguessin davant seu, quins consells els donaren als que volen començar en el món de l’art dramàtic i quina lliçó creuen que s’extreu de la sèrie.

Les altres escoles van fer altres preguntes molt interessants, com per exemple, que ens expliquessin anècdotes seves als rodatges. Tant la Clàudia com el Martí ens van explicar moltes de les seves peripècies durant alguns càstings i durant la creació de la sèrie. Vam riure molt amb les seves anècdotes! Va ser una experiència molt entretinguda per als/els nostres reporters/es RED. Vam aprendre molt sobre la sèrie i vam poder conèixer de més a prop als actors.

Si us interessa veure l’entrevista sencera podeu clicar aquí.

Redactors juniors

, , , , ,

El més recent