Emprenedors per millorar el món

26 views

Els alumnes de segon d’ESO C Mauro Benítez i Marc Fernández, s’han donat a conèixer a les xarxes socials del Col.legi Badalonès perquè han desenvolupat un projecte en defensa d’un bé comú: la millora del medi ambient i el planeta.

Des del passat dia 14 d’abril, els alumnes han posat en marxa un projecte de l’assignatura d’Emprenedoria que té l’objectiu de contribuir a millorar el nostre planeta.

“El problema que vam detectar és que hi ha un greu problema amb el medi ambient, el canvi climàtic i la contaminació, i per aconseguir arreglar-ho, volem conscienciar a la gent de la nostra escola i del nostre entorn”, ens diuen els creadors del projecte.

Per aquest motiu han creat a través de les xarxes socials unes activitats lúdiques que ens mostra la informació necessària per trobar una solució entre tots a aquest problema mundial.

Al llarg d’aquest projecte hem fet diferents activitats, com enquestes a totes les nostres xarxes i kahoots als nostres companys, a més tenim pensat fer diferents concursos relacionats amb el ben estar del món.

Per informar-vos més sobre qui són i què fan, els podeu seguir al seu compte d’instagram: @un_món_millor.badalones on creen periòdicament contingut què et pot fer passar una bona estona i a la vegada guanyar un aprenentatge sobre el medi ambient.

Redactors juniors

,

El més recent