/

Alumnes del col·legi participen un any més en el concurs de relats curts de Coca-Cola

Alguns alumnes de 2º d’ESO han estat seleccionats per participar en la prova en català i castellà

Des de fa molts anys el Col·legi Badalonès, concretament els alumnes de segon d’ESO de l’escola, participen en un concurs organitzat per Coca-Cola que consisteix a fer una redacció de manera digital sobre uns temes determinats. Aquest any, les proves s’han fet els dies 4 de març per la llengua castellana i el 7 de març per la llengua catalana.

Fa uns anys, aquest concurs es realitzava en un lloc específic, però des de la pandèmia tot va canviar i ara es fa digital a l’escola. Amb 40 minuts s’ha de fer una redacció que contingui tot el demanat, per ser revisada. Si queda com a classificada, s’atorgarà un premi, un viatge a PortAventura World amb 4 places i la del guanyador totalment gratuït.

Després d’aquesta prova, si es queda classificat es tornaria a fer una altra redacció, per veure si es torna a classificar i passar a les semifinals. Si això passa es faria una celebració a un lloc especial.

A l’escola només s’ha arribat fins a les semifinals, ja que des de que es va fer digital, ha sigut més complicat i no s’ha pogut classificar.