Apple diu prou a la producció de l’iPhone 14

Es cancel·la la creació del nou model d’iPhone degut a la pèrdua de diners

Pol Domingo

Apple, empresa multimillonaria de tecnologies i comunicació, ha frenat la fabricació del nou model d’iPhone, l’iPhone 14 a principis del mes d’octubre. Ho ha fet degut a les poques vendes de les darreres setmanes, ja que molts dels seus usuaris, creuen que s’assembla massa al  model anterior, l’iPhone 13, ja que no han canviat el chip, ni la pantalla ni el notch, i a sobre, l’iPhone 13, és més econòmic. Per una altra banda, hi ha els usuaris que inverteixen una mica més de diners en els seus dispositius i s’han comprat el  model “14 Pro”, que sí que té canvis respecte al model anterior, com la nova càmera de 48MP o  la “dynamic island”, una forma de connectar l’estètica amb el software.

Des del meu punt de vista,  la decisió que ha prés Apple, no ha estat fàcil, però s’estan estalviant diners, ja que com no venien telèfons, tampoc produeixen gaire. També crec que deuen haver perdut diners, perquè parar les màquines que fabriquen les peçes i les uneixen, no deu ser gaire econòmic, i han hagut de patir  una pèrdua important al parar-les.

Per una altra banda, crec que d’alguna manera han comés un gran error, ja que s’apropa nadal, i la gent que cada any es compra el nou model d’iPhone, o la gent que necessita un mòbil, el nou model, és a dir l’iPhone 14 serà el més desitjat pel públic i Apple haurà de tornar a activar les màquines i aquest procés encara serà més costós.