Jen i Jack tornen amb “Después de Diciembre”

L’escriptora mallorquina estarà a llibreries amb la continuació de la seva obra més coneguda

Carla Cardete, Martina Fernández

Joana Marcús publicarà la segona part de la seva saga Tres mesos el pròxim dos de novembre. Falten menys de quinze dies perquè tornin a estar a llibreries, degut el seu gran èxit, els protagonistes que han conquistat a tants lectors a la plataforma digital de Wattpad.

Una de les novetats d’aquesta tardor, que porten més emocionats els joves lectors, és l’estrena de la versió en físic de Después de Diciembre. Joana Marcús, després de publicar la seva trilogia, anomenada Trilogía Fuego, es trobarà a llibreries de Barcelona com Casa del Llibre, FNAC, Abacus cooperativa amb aquesta nova història. Per poder accedir on-line a la compra es podrà mitjançant Amazon, agapea.com, troa.es, El Corte Inglés, penguinlibros.com i més.

Joana Marcús és una de les joves promeses de la literatura juvenil del nostre país. L’escriptora mallorquina ja té publicats quatre llibres, Antes de Diciembre, Ciudades de Humo, Ciudades de Cenizas i Ciudades de Fuego, a les més grans llibreries d’Espanya. A la plataforma digital de Wattpad s’ha guanyat el cor dels seus lectors amb novel·les com La Última Nota, Tardes de Otoño i la Biología Extraños, que conjuntament passen els cent milions de visualitzacions.

El darrer 19 d’octubre, l’escriptora amb el seu compte de Twitter, va decidir donar-los els seus seguidors el primer capítol del qual serà la nova versió de Después de Diciembre, un esdeveniment que ha sorprès a tots els que esperaven amb ànsia aquesta continuació.