Minguella guanya per molt al Cervera Mobel 

L’ascens de l’equip en la classificació

Mar Malagón i Anna Garcia 

En el partit que es va disputar el 16 d’octubre de 2022 a les 10:45 en Casagemes, l’associació esportiva del Minguella va guanyar de 53 punts al Club de bàsquet Cervera Mobel Linea, i els jugadors o celebren amb molta il·lusió.

En el partit que es va disputar ahir, el Minguella va anotar 91 punts, el jugador destacat del partit va ser Carlos Escudero amb 15 punts en total. De la part del Minguella, les estadístiques del partit el percentatge de tirs lliures va ser un 58%, és a dir, 7 de 12 tirs, en canvi, en els tirs normals va ser un 100%, és a dir, van encertar els 33 tirs disposats. I per últim en els triples va fer un percentatge de 85, un 6 de 7 tirs.

De part de l’equip rival, és a dir, del visitant, va anotar 53 punts menys que el local, que són 38 punts. El jugador destacat d’aquest equip va ser Jan Solé, el número 4. El percentatge de tirs lliures va ser un 33%, és a dir, 5/10. En tirs de 2, en van encertar tots, 9/9. I en els triples van fer un total d’un 100%, 5/5.

Aquest partit va ser rellevant per a la classificació de C.C Junior Masculí Interterritorial de l’Associació Esportiva Minguella, ja que l’equip va pujar a la segona posició de la classificació formada per 14 equips. Si continuen jugant d’aquesta manera poden aconseguir posicionar-se en el primer lloc.

Font d’informació: Federació Catalana de Bàsquet (https://www.basquetcatala.cat/partits/llistatpartits/4098)