Noves pel·lícules a Netflix

Estrenes de títols a la plataforma per a aquest mes de novembre

Aina, Martina Soriano

Netflix no deixa de sorprendre amb noves estrenes de pel·lícules i sèries, que estaran disponibles a partir de Novembre, per disfrutar amb familia i amics. Per començar molt bé aquest mes de Novembre la plataforma ofereix noves experiències amb títols de diversos gèneres: terror, romàntiques, misteri, comèdies… Fins ara els títols que presentava eren en especial d’aventures, però ara que arriba el nadal, amb motiu de celebrar-ho, comencen a aparèixer pel·lícules d’aquest gènere, i alhora també romàntiques i d’amor.

Comencen l’estreno amb “Goles en contra”, disponible a partir del dia 2. És una història de ficció basada en els fets que van envoltar la vida del gran Andrès Escobar i el futbol colombià a principis dels anys 90. És una pel·lícula ideal per als fanàtics del futbol. Més endavant, una de les pel·lícules més esperades després de l’èxit de la primera, al 4 surt Enola Holmes 2, un pel·lícula per a tota la família protagonitzada per la famosa actriu Millie Bobby Brown.

Per acabar, per celebrar que arriba el nadal, el 10 de novembre arriba “Navidad de golpe”, una nova comèdia romàntica. Tracta sobre que, després de perdre la memòria en un accident d’esquí, una hereva acaronada acaba al cuidat d’un vidu sense sort i la seva filla durant el Nadal.