Quins són els programes de televisió més vistos pels adolescents?

Firmat per Paula Guinot, Maria Jiménez i Alejandro López

Passem gran part del nostre dia a una pantalla, això ho hem normalitzat tant que ho contem com a part de la nostra rutina. Una de les cadenes de televisió amb l’audiència alta és Telecinco. Segur que saps quina és, d’aquella cadena s’han creat diferents realities que busquen trobar conflictes entre persones per entretenir a la seva audiència.

A continuació posarem alguns exemples, que des del nostre punt de vista, són més populars entre els joves actualment.

  • La Isla de las Tentaciones: El programa tracta de parelles que volen veure si les seves parelles són les adequades i amb les quals es veuen en un futur junt. 
  • Secret Story: Es tracta d’un conjunt de persones que van a una casa on no poden rebre res de l’exterior ni tenir cap informació del que està passant fora, i d’allà surten bons amics. 
  • Sálvame: És un programa on hi ha periodistes que recapten tota la informació dels famosos i l’expliquen en un plató. 
  • Supervivientes: Són famosos que se’n van a una illa deserta deu setmanes i han de saber sobreviure. De tant en tant, es van eliminar persones fins que arriba el final del programa on només en queda un.

Hem fet una entrevista a alguns alumnes de l’escola i hem extret les següents conclusions:

  • Tots coneixien els programes detelevisió amb més audiencia en Telecinco.
  • Tots han concidit que els programes sempre es veu una imatge que no es bona per ells
  • La majoria pensa que els programes no són correctes per la seva edat.

Com veiem, gairebé tots el programes de Telecinco estan creats per crear més conflictes dels que ja hi ha en tot el món, generar polèmiques entre els protagonistes i visibilitzar llaços tòxics. A més es posen en horaris de màxima audiència de televisió quan joves i familiars estan mirant-la. En conclusió nosaltres creiem que programes d’aquest estil estan creats per fer audiència i no per transmetre valors als joves d’avui en dia.

Gente que sostiene la televisión retro junto a la otra Foto gratis