TORNA EL FILMETS A BADALONA

Comença una nova edició del festival de curts de Badalona amb entrada gratuita per a tots els públics

Jordi Noguera

Arriba a Badalona la 48 edició de Filmets (Badalona Film Festival), que se celebrara el proper 21 al 30 d’octubre i es durà a terme en el Teatre Zorrilla, a l’Institut Français de Barcelona i als cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat. Els organitzadors d’aquest festival son Josep Viñeta Balsells, Agustí Argelich, Esther Marquès, Jordi Coloma, David González, Jordi Martí i es va començar a celebrar per divertir al públic de Badalona com segur que ho farà en aquesta 48 edició.

Filmets es va començar a celebrar l’any 1969 i l’any 2019 es va celebrar el seu 50 aniversari, en aquesta edició podrem gaudir de curts de tot tipus com per exemple, curtmetratges de ficció, acció, documental etc… Cada curt aproximadament dura de 10 a 30 minuts, però tenint en compte el seu contingut variat segur que val la pena. A més, aquests curts es podran veure tan presencialment com telemàticament de manera gratuita a la pàgina web de Filmets.

Alguns dels títols dels films que podrem veure en aquesta edició seran: Takbir, Tu niño, La inquilina, Boom, Penalty Shot, El matí del senyor Xifró, Object of life, Little Berlin o Catarina. Els veïns i veïnes de Badalona esperen amb molta il.lusió aquest esdeveniment anual.