Un començament regular

El Club Joventut de Badalona ha començat molt bé a la Eurocup, quedant primer a la temporada 2022-23

Pau Vinardell, Mar Merino

Al pavelló olímpic de Badalona, dimarts 11 d’octubre de 2022 va donar lloc a un partit de la Penya contra el brescia on van guanyar. Fins que va perdre un altre partit, encara que actualment estan en 11 posició.

La Penya, el club estrella de Badalona, ha començat amb una victoria contra el Brescia, però uns dies més tard, la primera derrota al eurocup. El passat dimarts dia 11 d’octubre de 2022, situant-se primera de grup. El partit es va disputar al Pavelló Olímpic de Badalona i el resultat final va ser 80-63 a favor de la Penya. Encara que no ha tingut un bon començament a el ACB, perquè ha perdut 3 dels 5 partits que ha disputat, l’equip ha demostrat que pot situar-se en una millor posició, després d’enfrontar-se contra equips complicats (el Real Madrid, el València, el Bilbao, i el Breogan, que és l’equip contra el qual va guanyar, i l’unicaja que també va guanyar).

Fa quasi quatre setmanes, l’equip va enfrontar-se a les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra el Barça i va quedar eliminat de la Supercopa. I encara que no sigui gaire important, la Penya va caure a la final de la copa catalana contra el Barça.

El jugador que ha tingut un millor inici de temporada és Joel Parra, que va guanyar l’Eurobasket amb la selecció espanyola. La resta de jugadors també van demostrar un gran nivell la passada temporada situant-se tercera en la lliga ACB, però en aquesta temporada encara han de demostrar el nivell que tenen realment.