No només hi treballen professors a l’escola

Enstrevistem amb personal no docent del col.legi Badalonès

Firmat per Claudia Baco, Judith Rico, Laura Arriaza, Ivet Brotat I Claudia Cañes

Sovint quan parlem d’una escola ens ve al cap una aula en la qual hi ha un professor o professora ensenyant uns alumnes, però en realitat l’escola no seria possible sense altres persones que s’encarreguen de fer les tasques necessàries perquè tot funcioni correctament i el nostre dia a dia a l’escola sigui més fàcil.

A continuació, parlarem amb algunes persones que treballen al Col·legi Badalonès (conserges, administratius, manteniment) per saber com es senten quan treballen a l’escola.

El primer entrevistat es diu Raúl Mato, responsable d’obrir-nos la porta cada dia per poder entrar al col·legi entre altres tasques que fa… El següent entrevistat és el Xavi Forts, la seva feina és encarregar-se de la part administrativa, consergeria i també és coordinador de la societat esportiva de l’escola. A continuació podeu veure la conversa que van mantenir tots dos amb els periodistes del Badalonès Report.

Per últim entrevistarem a dos alumnes de l’escola per analitzar quin es el seu punt de vista sobre la feina que fan els treballadors de l’escola. Som conscients els alumnes de la feina que fan aquestes persones per nosaltres? L’Arlet Blanch de 2n ESO B i la Judit Reverter de 2n ESO B, ens expliquen el seu punt de vista sobre el tema.